About my Blog

Retete,Retete Culinare,Mancaruri Traditionale Romanesti

marți, 9 noiembrie 2010

Supa galbena de ardei


Ingrediente (pentru 4 persoane):

2 cepe mici (de arpagic), 1 catel de usturoi, 1 kg ardei grasi (galbeni), 40 g unt sau margarina, 75 g linte, 150 g ciuperci, sare, piper, 2 lingurite Vegeta, 1/2 lingurita coriandru (macinat), 1 lingurita zeama de lamaie, 100 g frisca batuta, 1/2 legatura marar, 1 varf de cutit ghimbir.

Mod de preparare:

Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se taie marunt, iar usturoiul se preseaza sau se zdrobeste. Ardeii se spala si se taie bucati mai mari. Se incing 20 g de unt si se calesc toate legumele cateva minute. Se adauga lintea, 1/2 l de apa si Vegeta si se lasa sa fiarba - cu capac - circa 10 minute, la foc potrivit. Intre timp, se curata ciupercile, se taie felii, se prajesc in untul ramas, se sareaza si se pipereaza. Se condimenteaza supa cu sare, piper, coriandru si ghimbir, se adauga zeama de lamaie, dupa care se paseaza (prin sita). La urma de tot, se incorporeaza frisca batuta, ciupercile prajite si se presara cu frunzulite de marar verde.

1 comentarii:

laur1985 spunea...

Salut!

As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol).

Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret la care a-ti fi de acord sa le publicati.

Trimiteți un comentariu