Ingrediente:
3 felii de piine, 300 g ciuperci, 5 oua, 4 linguri smintina, 2 linguri
ulei, 1 ceapa mica, 1/2 pahar lapte, verdeata, 10 linguri de sos de
ciuperci, sare, piper
Mod de preparare:
Se moaie feliile de piine in lapte. Se spala citeva ciuperci si se pun la
fiert. Cind sint gata se trec prin masina de tocat carne, apoi se storc
chiflele muiate in lapte si se trec de doua ori prin masina impreuna cu
ciupercile. Se prajeste in untura ceapa taiata marunt, la care se adauga
verdeata tocata si se toarna peste ciuperci. Se adauga pe rind
galbenusurile si se freaca bine, se potriveste de sare si piper, se adauga
smintina si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma si
se fierbe o ora in baie de apa.
Servire:
Budinca se serveste cu sos de ciuperci facut cu 2 lingurite de faina
calita in ulei, cu lapte, smintina si sare.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu