Ingrediente cartofi harz:
300 g de leber
750 g de cartofi
4 linguri de untura sau 8 de ulei
1 ceapa
4-5 oua
sare
boia dulce
4 rosii
patrunjel
750 g de cartofi
4 linguri de untura sau 8 de ulei
1 ceapa
4-5 oua
sare
boia dulce
4 rosii
patrunjel
Modul de preparare a retetei:
Se face un piure de cartofi in care se amesteca leberul, ceapa tocata fin, sarea, boiaua dulce. Intr-o tigaie cu untura topita se asaza aceasta compozitie in care se fac cu lingura 4-5 adancituri. In aceste adancituri se vor sparge ouale. Se pune tigaia in cuptorul incins. Cand albusul s-a coagulat, se aranjeaza intre oua cateva felii de rosii. Tigaia se mai lasa in cuptor pentru cateva minute, apoi se presara patrunjel tocat si se serveste imediat.
Se face un piure de cartofi in care se amesteca leberul, ceapa tocata fin, sarea, boiaua dulce. Intr-o tigaie cu untura topita se asaza aceasta compozitie in care se fac cu lingura 4-5 adancituri. In aceste adancituri se vor sparge ouale. Se pune tigaia in cuptorul incins. Cand albusul s-a coagulat, se aranjeaza intre oua cateva felii de rosii. Tigaia se mai lasa in cuptor pentru cateva minute, apoi se presara patrunjel tocat si se serveste imediat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu