About my Blog

Retete,Retete Culinare,Mancaruri Traditionale Romanesti

joi, 7 octombrie 2010

Cartofi "Harz"


Ingrediente cartofi harz:

300 g de leber
750 g de cartofi
4 linguri de untura sau 8 de ulei
1 ceapa
4-5 oua
sare
boia dulce
4 rosii
patrunjel

Modul de preparare a retetei:
Se face un piure de cartofi in care se amesteca leberul, ceapa tocata fin, sarea, boiaua dulce. Intr-o tigaie cu untura topita se asaza aceasta compozitie in care se fac cu lingura 4-5 adancituri. In aceste adancituri se vor sparge ouale. Se pune tigaia in cuptorul incins. Cand albusul s-a coagulat, se aranjeaza intre oua cateva felii de rosii. Tigaia se mai lasa in cuptor pentru cateva minute, apoi se presara patrunjel tocat si se serveste imediat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu