About my Blog

Retete,Retete Culinare,Mancaruri Traditionale Romanesti

marți, 5 octombrie 2010

Zacusta de crap cu legume si ciuperci

Cantitati (pentru 4-5 persoane)
     1 crap file
     1 lingura margarina
     50 gr pasta de tomate
     200 gr morcovi
     1 ceapa mare
     3-4 rosii
     3 ardei grasi
     20 masline
     5 catei usturoi
     100 gr ciuperci din conserva ( 200 gr. ciuperci proaspete)
     sare, piper
     foi dafin, cimbru, frunze telina taiate fin
     1 legatura patrunjel taiat fin
     100 ml vin alb.

Fileul de crap se va taia bare potrivite, se adauga condimente, si jumatate din margarina si se introduce la cuptor timp de 5 minute. Morcovul, ardeiul se va taia bare mici, ceapa felii subtiri, rosiile cuburi. Intr-o cratita se topeste margarina, se adauga morcovul, se caleste, apoi ardeiul, ceapa taiata, usturoiul, ciupercile si se mai calesc inca 5-6 minute. Se adauga vinul, apoi se toarna peste bucatile de peste, se adauga maslinele, restul de condimente si se introduce la cuptor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu