About my Blog

Retete,Retete Culinare,Mancaruri Traditionale Romanesti

miercuri, 20 octombrie 2010

Ciorba perisoare de pasare

Ingrediente:

      o gaina, 2 cepe, 1 morcov, 1 patrunjel, o telina, 2 linguri de orez, 2
      oua, o lingurita cu faina, 2 linguri de smintina, patrunjel verde, sare, o
      lamiie mare

      Mod de preparare:

      Curatati carnea de pe oase si lasati-o la o parte. Intr-un vas, puneti
      apoi oasele la fiert cu 3 litri de apa, luati spuma de cite ori este
      nevoie si dupa o ora, strecurati zeama, pe care o puneti din nou la fiert
      cu o ceapa marunt tocata si zarzavaturile. Intre timp, dati prin masina de
      tocat carnea impreuna cu o ceapa. In castron, peste tocatura, puneti
      albusurile, o lingura buna de verdeata tocata marunt si sare dupa gust.
      Din compozitie pregatiti perisoare pudrate cu faina. Cind zarzavatul este
      fiert, puneti orezul si perisoarele, potriviti de sare si lasati vasul pe
      foc domol inca 25-30 de minute. Dregeti ciorba cu galbenusuri, combinate
      cu smintina, acriti cu zeama de lamiie si puneti verdeata tocata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu