About my Blog

Retete,Retete Culinare,Mancaruri Traditionale Romanesti

duminică, 10 octombrie 2010

Papricas de pui

Ingrediente:

      1 pui mare, o ceapa, 2 linguri de unt netopit, sare, o lingurita de faina

Mod de preparare:

      Taiati carnea in bucati, pe care le rumeniti in unt impreuna cu ceapa
      tocata, apoi adaugati putina boia de ardei dulce. Puneti faina, stingeti
      cu apa cit sa acopere, adaugati sare si dati la cuptor sa fiarba incet.
      Separat, din faina, 1 ou, o lingurita de unt si o lingura de apa pregatiti
      galustele. Din aluatul moale, luati cite o lingurita si fierbeti galustele
      in apa clocotita si sarata. Cind galustele au crescut si sint fierte,
      luati-le cu spumiera si puneti-le in sos. Mai lasati sa clocoteasca 5
      minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu