About my Blog

Retete,Retete Culinare,Mancaruri Traditionale Romanesti

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Ciuperci cu oua

Ingrediente:

      500 g de ciuperci, 2 cepe, 1 lingura unt proaspat, 1 lingurita faina, 2/3
      pahar supa de carne sau apa, 2/3 pahar de smintina, 3 oua, sare, piper

Mod de preparare:

      Ciupercile curatate si spalate se toaca marunt, se adauga ceapa taiata si
      se prajesc usor in unt. Se pun apoi intr-o cratita, se adauga sare, piper,
      faina, supa de carne sau apa iar cind ciupercile sint gata fierte se pune
      si smintina. Se fierb citeva oua tari se curata, se taie rondele, se asaza
      pe un platou fierbinte iar deasupra se pun ciupercile.

Servire:

      Se servesc foarte fierbinti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu