About my Blog

Retete,Retete Culinare,Mancaruri Traditionale Romanesti

luni, 11 octombrie 2010

Escalop Vitel

Ingrediente:

      6-7 snitele, ulei, o lingurita cu virf de mustar, 100 ml. de smintina, o
      lingurita de faina, piper,sare, patrunjel verde

Mod de preparare:

      Curatati carnea de pielite si taiati-o in felii de 1 cm grosime. Bateti-le
      cu ciocanul de carne, pentru ca fibrele musculare sa se rupa ( altfel
      carnea se stringe la prajit ), treceti-le prin putina faina si prajiti-le
      in grasime fierbinte. Pastrati aceste snitele calde pe un vas cu apa
      fierbinte. Frecati mustarul cu faina, smintina, putina sare, turnati
      amestecul in grasimea ramasa de la snitele, daca trebuie mai adaugati
      putina apa si lasati sosul sa clocoteasca. Pregatiti separat piureul de
      cartofi, soteuri de legume si la masa serviti-le drept garnitura la
      snitele, peste care ati turnat sosul fierbinte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu